Reply to topic  [ 1 post ] 
nike air max 270 herre 
Author Message

Joined: 11. Oct 2018, 03:55
Posts: 3
Post nike air max 270 herre
ImageNike WMNS nike sko Flyknit er nu introduceret i et iglo-tema, da vi siger farvel til de koldere måneder, og velkommen til foråret. Sneakeren dyrker i grunden en to-tone Flyknit øvre bestående af Igloo White og Clear Emerald nuancer. Andre detaljer omfatter en soklignende ankelkrave, den store signatur Air Max 270 hælboble og sort ydersål kompletterer designet helt.


nike sko 2018 oplevede en 2018-debut, der så nylige iterationer i "Ultramarine" og "Hot Punch." Det seneste i "Igloo" er lige så rent accentueret af mynte. Den øverste er nu dækket i Flyknit opdelt i to halvdele ved mynte og hvidt. Den rene læderlignende mellemsål er afbrudt af en klar Air Max-enhed, mens Swoosh-branding står fremhævet på siden i hvid.


Sort og University nike air max 270 Gold på den åndbare mesh øvre til et iøjnefaldende udseende. Yderligere hits af sort ses på tå, mudguard, hæl, branding og neopren indre bootie. Afslutning af ting er Hot Punch, som ses på hælflappen, tåmærket og Air Max-boblen på hælen.


Hvis du troede, at Nike skulle sænke med nike air max 270 herre farveveje, så tænk igen. At være, at det er Air Max Day / Month, her bringer vi dig et andet par, der vil falde på den faktiske Air Max Day. Denne Nike Air Max 270 er domineret af et uberørt hvidnet hele hele den øvre med den eneste kilde til kontrast, der kommer på hæltælleren og den nye Air Max hælenhed, der er blevet lavet i Total Orange.http://www.stvprxsko.com/


11. Oct 2018, 04:08
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.