Reply to topic  [ 1 post ] 
Nike Cortez Classic Nylon Premium 
Author Message

Joined: 31. May 2019, 07:09
Posts: 3
Post Nike Cortez Classic Nylon Premium
Image


Med Nike Sko Herre Grøn fejrer sit 45 års jubilæum i år var det kun et spørgsmål om tid, indtil Nike besluttede at gøre noget banebrydende til den klassiske silhuet. I dag ser vi bare det med introduktionen af ​​Nike Cortez Flyknit. Bare som navnet antyder, udskifter Cortez den traditionelle nylon / læderoverdel og erstatter den med et letvægts og åndbart Flyknit materiale. Andre detaljer omfatter en soklignende ankel, syntetiske overlejringer og en ny sål som ser mere polstret ud end originalen. De to farvemuligheder vi ser ovenfor inkluderer OG hvid / rød / blå par samt en sort / hvid indstilling.


Tilbage, da Nike Sko Nye Modeller var coaching spor i Oregon, led en af ​​hans stjernelængde løbere ved navn Kenny Moore en skade, mens de kørte i Tiger TG-22, en sko designet til high jump. Opdagede, hvor ringe skoen udførte, Bowerman gik på arbejde med at bygge en bedre distance løbesko med mere skumdæmpning og bue støtte, som Kenny Moore havde som prototype. Skoen ville til sidst blive Tiger Cortez, og da Nike blev grundlagt, Nike Cortez.


Nike Sko Grå er den næste silhuet for at få hvede makeover til perfekt at gå med efterår / vinter sæson. Den brune nuance er forsynet med en premium øvre lavet af ruskind og dækker hele designet, der også er detaljeret med nylon tunge og læder interiør. En sejl gummisål med flere hvide slag på hælen fuldender den stilfulde to-tone model helt.


Nike afslører sin ikoniske Nike Cortez Classic Nylon Premium model, den unisex-klassiker favoriseret af Farrah Fawcett, Bella Hadid og måske den mest berømte Forrest Gump i den blændende efterår / vinterfarve. Det kan se helt udbrunt med hvide accenter her og der-men sneaker er virkelig en undersøgelse af kontraster. Tan suede øvre og matchende snørebånd er subtilt opvejet af en "Sail" -farvet mellemsål og nylon tungen.


https://www.sortheads.com/


31. May 2019, 07:25
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.