Reply to topic  [ 1 post ] 
Licht in gewicht en ontworpen met beweging 
Author Message

Joined: 12. Jun 2018, 02:01
Posts: 4
Post Licht in gewicht en ontworpen met beweging
Het breien van gefuseerd garen stelt adidas ultra boost heren in staat de exacte hoeveelheid flexibiliteit en ondersteuning die nodig is in elk deel van de schoen nauwkeurig af te stemmen. Dit betekent lichtgewicht comfort dat naadloos aansluit op uw voet, terwijl minder materialen minder afval produceren. Primeknit biedt ook uitstekend ademend vermogen, zodat de voeten tijdens een run koel en droog blijven. Extern geplaatst rond de hiel is een FITCOUNTER. Dit verbetert de plaatsing van de voet door de hiel stevig vast te houden aan de achterkant van de schoen, waardoor de voet minder snel uitglijdt en mogelijk ongemak en letsel veroorzaakt.

Adidas tilt demping naar nieuwe hoogten met hun adidas y3 schoenen goedkoop ultragevoelige tussenzool: Boost. Tiny TPU-capsules worden samengegoten om een platform te vormen dat verschilt van standaard, vaste schuimen; het absorberen van energie en het vervolgens uitdrijven voor een stuiterend effect. Deze energieretourtechnologie vermindert het gebruik van overtollige spierkracht, vermindert vermoeidheid en verbetert de prestaties; je blijft langer doorgaan.

Bovendien heeft Adidas, met behulp van geanalyseerde gegevens van adidas zx 700 heren sale, een op maat gemaakte vezelplaatsing gecreëerd in het bovenste deel van de Solar Boost. Adidas gebruikt de precisie van TFP om een compromisloze pasvorm te creëren die prestaties, pasvorm en comfort biedt. Het bovenwerk is ook super ademend; het maakt gebruik van perforaties om de luchtstroom te vergroten, waardoor een betere en gezondere omgeving ontstaat waarin uw voeten kunnen gedijen. De Fit Counter, een gevormde hielkap, helpt de achtervoet te beschermen en zorgt voor een vrijere beweging van de Achilles-reducerende in-schoen-slip zodat je kunt genieten van soepele, afleidingsvrije stappen.

Een Primeknit-bovendeel omhult elke voet met ademend comfort. De naadloze asics gt 2000 sale nederland constructie zorgt voor een irritatievrije pasvorm, omdat we weten hoe wrijven en blaren je dag kunnen verpesten. Licht in gewicht en ontworpen met beweging in het achterhoofd, past Primeknit zich aan aan de veranderende vorm van uw voet door de loopcyclus. Een steunende kooi zorgt voor een veilige middenvoet, waardoor het slippen van de schoen wordt verminderd voor een soepele, afleidingsvrije rit. De FitCounter, een gespleten, gevormde hielkap, bevordert een natuurlijke pasvorm; zorgt voor een optimale beweging van de Achilles terwijl het nog steeds ondersteuning biedt.


12. Jun 2018, 03:05
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.