Reply to topic  [ 1 post ] 
nike sko tilgjengelig 
Author Message

Joined: 11. Jun 2018, 07:43
Posts: 3
Post nike sko tilgjengelig
Image


Air Max Day kan nike sko tilgjengelig ha gått, men det betyr ikke at Nike ikke er ferdig med å slippe dope Air Max-overføringer. Ved hjelp av Air Max 1, gir Nike det en elefant / safari-behandling. Stikker seg til toppmaterialer med ruskind og skinnover, er sneaker behandlet med bruntoner og aksent med neonkalk. Også inkludert er den stadig populære Air Huarache, som mottar den samme fargen sminke.


Det siste fra nike sko counter rabatt Nike kommer i form av en unik Air Huarache for damene. I et mer avskåret, mesh-lignende materiale, leverer Nike to nye farger for sin ""Ultra"" -versjon av Air Huarache, hvit og totalt crimson. Begge joggeskoene kommer i en enkelt tone, med ekstra fargedetaljer som kommer i rosa på sokkefoten for den totale crimson.Produkt
Nike-New-Arrivals-BlogNike nike sko varmt salg fortsetter med deres angrep av Air Huarache utgivelser med denne vakre nye fargebanen inspirert av Tinker Hatfields alma materie, Oregon Ducks. Hatfields berømte Air Huarache-design har sett nesten alle sminke du kan forestille deg, og selv om Nike ID tilbyr noen fantastiske fargekombinasjoner, fortsetter Nike å pumpe ut unike og imponerende fargekombinasjoner. Også uthevet her er en helt ny Air Max 1 med et lignende sett med toner, med grønne og gule fargetoner, og bringer tilbake populær safariutskrift til silhouetten.Bare når du tror Nike Air Huarache at Nike allerede har spilt ut av fantastiske fargekombinasjoner for deres Air Huarache, imponerer de igjen. Denne gangen holder Nike det rene og enkle med dette, en ren grønn øvre kalt ""Treeline"", mens en lys bambusfarge utgjør midtsålen. Innpakning silhuetten er dens premium suede som bidrar til å fullføre premieutslaget for joggesko.

http://www.weibeast.com/


11. Jun 2018, 07:51
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.