Reply to topic  [ 1 post ] 
adidas ultra boost 3.0 Vrouw 
Author Message

Joined: 26. Sep 2018, 08:52
Posts: 3
Post adidas ultra boost 3.0 Vrouw
Image
adidas en Parley hebben adidas schoenen hun krachten opnieuw gebundeld voor een schoenencapsule die is ontworpen om de aandacht te vestigen op één van de dringender problemen die onze oceanen teisteren. De lichtblauwe colorway in de Ultra Boost 3.0, Ultra Boost Uncaged en Ultra Boost X is geïnspireerd op koraalbleking, een voortdurende crisis die onze wateren bedreigt. Bovendien maken alle drie de Ultra Boost-modellen gebruik van 11 recycle-plastic flessen op het bovenwerk van Primeknit en op de riem op de hiel.


Het aanbod van nieuwe colorways van adidas voor de adidas schoenen verkoop lijkt nooit te eindigen, maar ze lijken ook nooit oud te worden. De meest populaire sneaker op aarde op dit moment blijft zijn momentum later deze maand met drie sterke nieuwe looks die je hier vandaag kunt bekijken. Ten eerste komt de traditionele Ultra Boost 3.0 aan in een zwart en donkergrijs Primeknit-bovenwerk met een doorschijnende zwarte kooi en bijpassende zwarte Boost hieronder, voor een bijna "Triple Black" -behandeling. Je hebt ook de keuze uit twee premium nieuwe constructies met lederen kooien (net als de Gold Medal Ultra Boost van afgelopen zomer) in het zwart met een uniek reliëf hakpaneel of grijs met een tan suède hakstuk.


De adidas ultra boost 3.0 Multicolor en de toetreding tot dat paar wordt deze gloednieuwe Trace Khaki colorway als onderdeel van de zomer 2017-line-up van het merk. De schoen heeft een mengsel van geelbruin en zwart door het hele Primeknit-bovenwerk en bedekt de kooi en hielkap. Een witte boost-tussenzool en een zwarte buitenzool van Continental rubber maken de look helemaal af.


Deze opvallende colorway van de adidas ultra boost 3.0 Vrouw wordt gemarkeerd door de reeks kleuren die op het Primeknit-bovenwerk is geplaatst en wordt afgezet tegen zwarte details op de kooi van het zijpaneel, de hielkap, de binnenvoering en veters. De look is afgewerkt met een witte boost-tussenzool en een zwarte buitenzool van Continental-rubber.
http://www.zwarunscho.com/


26. Sep 2018, 09:29
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.