Reply to topic  [ 1 post ] 
Converse Heren schoenen 
Author Message

Joined: 11. Aug 2018, 04:21
Posts: 3
Post Converse Heren schoenen
Image


Gefrustreerd over Converse schoenen dames de kwaliteit van badmintonschoenen in 1935, begon de legendarische Canadese kampioen Jack Purcell zijn eigen atletische schoen te ontwerpen, de Converse Jack Purcell Pro Obsidian canvasschoen. De Jack Purcells, gemaakt van een canvas bovenkant met een unieke rubberen neus die bevat een kenmerkende " smile " over het gezicht, geeft een algemene, zuivere snijkeuze met eenvoud.


Gelanceerd als Converse zomerschoenen badmintonschoenen in de jaren 1930, Jack Purcells zijn enkele van de meest iconische kicks aller tijden. Deze speciale signature-editie verbetert de klassieker met duck-canvas-en-rubberen styling en up-to-date design-tweaks, zoals een zwaardere pet, een opnieuw uitgevonden logo op de achterkant en moderne ondersteuningstechnologie. Het eindresultaat is een moderne, beproefde en echte stijl die zich op en naast het veld afspeelt.


Houd je Converse Heren schoenen schoenengame koel en klassiek met de Jack Purcell canvasschoenen. Deze direct coole kicks hebben een rubberen buitenzool voor duurzame tractie, de kenmerkende " glimlach "van de stijl over de teen en een duurzaam canvas bovenwerk voor comfort, ondersteuning en flexibiliteit.


Skaters Converse schoenen hebben de JP, een badmintonschoen die oorspronkelijk in 1935 is gevallen, jarenlang gerund. De CONS Skateboarding-versie van de schoen, de Converse JP Pro Low Shoes, heeft een lichtgewicht, ademend canvas bovenwerk dat wordt versterkt door dubbel verpakt, verhoogd foxingtape en veiligheidsneus.""https://www.nicestijl.com/


11. Aug 2018, 04:27
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.