Reply to topic  [ 1 post ] 
Adidas Originals ZX Flux Kopen 
Author Message

Joined: 25. Feb 2019, 06:40
Posts: 2
Post Adidas Originals ZX Flux Kopen
adidas Originals trof goud in 2013 met de Adidas Originals ZX Flux Goedkope. Het silhouet overbrugde de kloof tussen retro loopinspiraties gebaseerd op de legendarische geschiedenis en casual lifestyle sneakers van de drie strepen. Floral is de afgelopen twee jaar prominent aanwezig gebleven en nu kun je de winter vooralsnog vergeten met deze nieuwste exclusieve dameskleding.

Toen het voor het eerst werd geïntroduceerd, had de Adidas Originals ZX Flux Goedkoop behoorlijk de leiding als het brandpunt van de drie strepen in hun groeiende categorie Originelen. Het silhouet mengde perfect de ongedwongen gevoeligheden met archiverende ZX-hardloopmodellen van de late jaren 80 tot de vroege jaren 90, dus het was het beste van beide werelden. Het paar slaagde er zelfs in Nike's Roshe Run uit te dagen voor een deel van de casual running-markt totdat adidas haar focus veranderde in de steeds groeiende categorie Tubular. Maar de ZX Flux heeft nog steeds de goederen zoals dit unieke bloemenpaar bewijst. De colorway combineert een fotorealistische achtergrond met cartoonachtige overlays in een reeks regenboogtinten voor een grafisch complexe look die zeker de aandacht trekt.

Opnieuw ingericht, de nieuwste editie van de Adidas Originals ZX Flux Nederland presenteert de schoen zoals je hem nog nooit hebt gezien. In feite is het zo anders dat je waarschijnlijk niet zou hebben geraden dat het een ZX Flux-model was. Wat we hier hebben, is de ZX Flux ADV ASYM, met een asymmetrisch vetersysteem, alle mesh-bovenwerk, transparante TPU-hielkap en retooled-zooleenheid. Net zijn DNA van Flux nauwelijks vasthoudend, komt de re-verbeelding van het populaire adidas-levensstijlmodel nu naar geselecteerde Europese retailers in deze kastanjebruine colorway, dus wees binnenkort in de VS op zoek naar hen.

Helpen je te ontsnappen uit het Adidas Originals ZX Flux Kopen winterweer en vaak gedempte sneaker colorways van het seizoen, adidas Originals geeft je een kleurtje aan je voeten met dit duo van hete roze sneakers. De dames ZX Flux en Tubular worden getrakteerd op de opvallende colorways, gepresenteerd in een tonaal, warm roze bovenwerk voor de originele constructies van elk model.

"Vandaag verschijnt de release van een nieuwe video om de lancering van het Foot Locker-exclusieve Adidas Originals ZX Flux ADV Infinite Possibilities-pakket te vieren .De video is in heel Europa opgenomen en bevat de twee exclusieve kleuren van de nieuwe kicks die op LIT lijken.
De Adidas Originals ZX Flux Bestellen is de volgende progressie van de ZX Flux, die zelf een moderne herinterpretatie was van de iconische ZX 8000, en nog steeds beschikt over veel van de meest geliefde ontwerpelementen van de ZX Flux. Alles wat aanwezig en verantwoord is, zijn de gereedschappen, de (enigszins aangepaste) hielkooi, zwevende strepen en het minimale bovenwerk, en ze worden vergezeld door nieuwe details, zoals een nieuwe, gemoderniseerde EVA-tooling, gelaste details en een drijvende hielkooi. "

Je kunt de details bekijken op www.schoenenplace.com

Image


25. Feb 2019, 06:55
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: Donny75U, valend and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.