Reply to topic  [ 1 post ] 
Converse sko Billige 
Author Message

Joined: 11. Aug 2018, 04:21
Posts: 3
Post Converse sko Billige
Image

Frustreret med Converse sko Billige kvaliteten af ​​badminton fodtøj i 1935 begyndte den legendariske canadiske mester Jack Purcell at designe sin egen atletiske sko, Converse Jack Purcell Pro Obsidian lærredsko. Jack Purcells, fremstillet af et lærreds øvre med en unik gummiståle indeholder en signatur "smil "på tværs af ansigtet, giver et generelt rent skåret look, der kan prale af enkelhed.


Lanceret som Converse sommer sko badminton sko tilbage i 1930'erne, Jack Purcells er nogle af de mest ikoniske spark af hele tiden. Denne specielle signaturudgave forbedrer klassikeren med duck-canvas-and-rubber styling og up-to-date design tweaks som en tungere cap toe, et genopfundet baglogo og moderne support teknologi. Slutresultatet er en moderne, prøvet og sand stil, der holder sin egen på og uden for retten.


Hold din sko Converse sko varmt salg spil cool og klassisk med Jack Purcell Canvas Shoes. Disse øjeblikkeligt kølige spark har en gummi ydersål til holdbar trækkraft, stilens signatur " smil" på tværs af tåen og en slidstærkt lærreds øvre til komfort, støtte og fleksibilitet.


Skatere har Converse sko kørt JP, en badminton sko, der oprindeligt faldt i 1935 i årevis. CONS Skate Skateing-versionen af ​​skoen, Converse JP Pro Low Shoes, har en letvægts, åndbar lærredsoverdel, der er forstærket af dobbelt-indpakket, hævet foxing tape og tåhætte.https://www.nicestil.com


11. Aug 2018, 04:44
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.